Uw nota

Uwnota.nl

Onze nota’s worden verzorgd door Infomedics Zorg BV. Het verzorgen van rekeningen is hun vak. Zij nemen ons dat werk uit handen, zodat wij meer tijd hebben voor onze zorgverlening en aandacht voor ú.

Infomedics is op internet te vinden op: www.uwnota.nl

Uw factuur komt voortaan via e-mail

U ontvangt uw factuur via e-mail. Dat bespaart kosten en het is ook nog eens beter voor het milieu.

In die e-mail staan een link en ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op uwnota.nl kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren.

Als u bent ingelogd op uwnota.nl kunt u het digitaal factureren ook uitzetten, als u liever een factuur per post ontvangt. Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat e-mailadres ontvangt.

Hebt u vragen? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen op uwnota.nl. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook contact opnemen met de Servicedesk van uwnota.nl via 0900 777 777 1.

Heeft u vragen?

Als u inhoudelijke vragen heeft over de behandelingen, die vermeld staan op de nota, dan verzoeken wij u met ons contact op te nemen. Bel ons even of stuur een e-mail. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Met vragen over de verzekering en (de hoogte van) de vergoedingen kunt u het beste terecht bij uw zorgverzekeraar.

Als u vragen heeft over de betaling, dan kunt u het beste bellen met de klantenservice van Uwnota.nl, telefoonnummer 0900 - 777 7771 of per e-mail servicedesk [at] nmtfencs.nl.  

Van toepassing zijn de betalingsvoorwaarden van Uwnota.nl